Gratis verzending vanaf € 50
100% Proefdiervrij
100% Natuurlijke mineralen
In 1 week geleverd
Free shipping from € 50,00
100% Cruelty-free
100% Natural Minerals
Delivered within 1 week

In de mode zien we dit najaar onder andere kleuren als intens koningsblauw, warme kaneeltinten, mosterdgeel en donkergroen. Voor onze herfst-wintercollectie 2017 van beMineral hebben we ons laten inspireren door Stockholm met koningsblauw op de ogen en kaneel op de lippen.

Op de ogen:

  • B501: Glimpse Midnight Blue: Breng aan op het gehele ooglid en een gedeelte van de arcadeboog. Deze nachtblauwe tint zorgt voor een mooie intense blik.
  • B530: Glimpse Stormy Peach: Breng aan op de binnenste ooghoeken en boven de arcadeboog. Deze warme peachtint combineert prachtig met de donkerblauwe midnight blue.
  • B515: Glimpse Classy Beige: Breng aan onder de wenkbrauwen als highlighter om de look af te maken en de wenkbrauwen een mooie lift te geven.
  • Optioneel: Eyeliner Gel Black: Glimmer Pure Gold: Breng op de wimperranden (tot de helft) aan om het geheel een feestelijk en sprankelend effect te geven. Voor overdag laat je deze stap weg.
  • B870: Eyeliner Pencil Black: Om het geheel af te maken, is deze laatste stap onmisbaar. Omlijst de ogen met deze zachte, gemakkelijk aan te brengen, zwarte eyeliner.

Op de wangen:

  • B208: Blush Rose: Deze prachtige, lichtglanzende oudroze blush staat prachtig bij elke huidtint. Of je nu een porseleinen huid hebt, of een licht getinte huid.

Op de lippen:

  • B441: NIEUW! Liquid Lipstick Milk Chocolate. Deze warm oudroze/nude tint maakt jouw look helemaal af. Het geeft een warm en natuurlijk effect op de lippen. Door de verzorgende eigenschappen die deze liquid lipstick heeft, worden je lippen mooi zacht en zien er verzorgd uit. Met de handige applicator kun je deze liquid lipstick heel nauwkeurig aanbrengen, waardoor je geen lipliner nodig hebt.