Gratis verzending vanaf € 50
100% Proefdiervrij
100% Natuurlijke mineralen
In 1 week geleverd
Free shipping from € 50,00
100% Cruelty-free
100% Natural Minerals
Delivered within 1 week

Denk weer eens aan jezelf heerlijk op de bank nestelen met de kaarsjes aan; een kopje warme thee en een heerlijk tijdschrift erbij. Ben je daar al aan toe? Hoe dan ook, het nieuwe seizoen is er gewoon mét de bijbehorende nieuwe mode in kleding en make-up!

  • B636 Eyeshadow Glimmer Gold Ribbon: Deze knaller is een prachtige warm gouden eyeshadow. Een kleur die onmisbaar is voor je najaarscollectie en die zich prima leent om met andere tinten te mengen en zowel nat als droog te gebruiken. Gebruik de eyeshadow droog als je de glans extra naar voren wilt laten komen en nat als je extra intensiteit wenst.
  • B637 Eyeshadow Glimmer Victorian: Deze tint is een mix van brons, oudroze en taupe. Een bijzondere tint die je moet zien om hem goed te kunnen omschrijven. Heel mooi aan te brengen op de oogleden als basis, maar ook als contrastkleur in de arcadeboog is deze kleur prachtig. Je kunt de Glimmer Victorian zowel op het ooglid aanbrengen als in de arcadeboog om één warm geheel te creëren.
  • B570 Eyeshadow Glimpse Moss: Deze intens groen/gouden tint laat je gewoon stralen. Door deze tint alleen te gebruiken, of hem in ieder geval een hoofdrol te geven in je ooglook, zul je het mooiste effect krijgen!
  • B571 Eyeshadow Glimpse Storm: Deze ijzer-/zilvertint leent zich het beste om nat te gebruiken. Dan krijg je de intense kleur waar je naar op zoek bent. Gebruik de Glimpse Storm dan ook meteen als eyeliner onder het oog om je look af te maken.
  • B418 Lipgloss Stars & Sky: Deze verzorgende gloss in de kleur beige-/goudglans is heel subtiel en past perfect bij de uitgesproken oogtinten die we dit najaar in de collectie hebben geïntroduceerd.
  • B438 Liquid Lipstick Cinnamon Swirl: Deze matte Liquid Lipstick is warmbruin en past helemaal in het palet van de smaakvolle en warme koffietinten van dit najaar. Laat de liquid lipstick 30 seconden drogen en je hebt urenlang plezier van je matte lipstick.
  • B437 Liquid Lipstick Ginger Latte: Deze perzik/nude is mooi naturel en maakt tegelijkertijd een schitterend verschil als je hem aanbrengt op de lippen. Laat ook de Ginger Latte 30 seconden drogen om extra lang plezier te hebben van je matte lipstick.