Gratis verzending vanaf € 50
100% Proefdiervrij
100% Natuurlijke mineralen
In 1 week geleverd
Free shipping from € 50,00
100% Cruelty-free
100% Natural Minerals
Delivered within 1 week

Deze winter staat de ‘smokey eye’ centraal en de ‘face gloss’. Dit betekent dat de huid mooi mag stralen en glanzen en dat je niet zuinig hoeft te zijn met een highlighter! De nieuwe herfst-winterlook van beMineral® heet niet voor niets ‘Winter Glamour in Vienna’. We hebben bij deze stijlvolle look gekozen voor prachtige, volle tinten, die helemaal passen bij de looks van de aankomende herfst en winter.

Op het gezicht

  • Breng eerst je favoriete teintfoundation aan met de ‘beMineral® flawless foundation brush’ (B950). Mocht je meer dan een mediumdekking willen, gebruik dan de ‘beMineral® Big Kabuki kwast’.

Op de wangen

  • Blush Rose: breng de mooie oudroze tint aan waar je, als je je lippen naar binnen zuigt, kuiltjes krijgt.

Op de jukbeenderen

  • Gebruik de Beauty Glow Veil om gezicht en ogen te highlighten en een stralende huid te creëren. De Beauty Glow Veil is een populair product, die zowel los als in een starterkit verkrijgbaar is.

Op de lippen

  • Lipliner Pencil Adorable: omlijst de lippen eerst met de lipliner om een mooie vorm te creëren en kleur ze daarna in met de Lipstick Pencil Brazil. Deze prachtige Bordeaux/roodbruine teint sluit fantastisch aan op deze bijzondere en stijlvolle look.

Op de ogen

  • Brow Powder Dark Stone: breng deze koele en chocoladebruine teint aan op het ooglid en de arcadeboog. Deze veelzijdige kleur kan zowel als eyeshadow en eyeliner als voor de wenkbrauwen gebruikt worden.
  • Eyeshadow Glimpse Eger Taupe: deze taupetint heeft een prachtige paars/lila ondertoon. Breng deze oogschaduw aan op de binnenste hoeken van het ooglid tot aan de helft van het oogoppervlak.
  • Eyeshadow Glimpse Classy Beige: breng deze eyeshadow als highlighter aan onder de wenkbrauwen.
  • Eyeliner pencil black: breng deze pencil aan als een eyeliner. Dit potlood is ideaal, omdat het wat zachter is en daarom gemakkelijk smeerbaar; indien gewenst kan deze ook iets vervaagd worden.