Gratis verzending vanaf € 50
100% Proefdiervrij
100% Natuurlijke mineralen
In 1 week geleverd
Free shipping from € 50,00
100% Cruelty-free
100% Natural Minerals
Delivered within 1 week

Heb jij onze make-up-video’s weleens gezien? Kenza en Jolien zijn twee beMineral Inspirers, die ons om de twee weken verrassen met een nieuwe make-up-look. Van een natuurlijke ‘everydaylook’ tot een gekleurde winged liner en zelfs een halloweenlook. Creatief, inspirerend of gewoon praktisch: zij zetten jou graag in het zonnetje en wij hebben hen daarom gevraagd om zichzelf te introduceren aan jullie. Heel veel leesplezier en inspiratie!

Naam Jolien
Afkomst: Nederlands
Leeftijd: 25

Wat heb jij met make-up?
Ik vind het heerlijk om make-up bij mijzelf en anderen op te doen omdat je dan met een verwenmomentje bezig bent. Ik vind het een ware kunst om met make-up pluspunten in je gezicht nóg mooier uit laat komen en je daardoor laat stralen.

Wat vind je zo fijn aan beMineral?
Ik vind de make-up zo fijn, omdat ik het idee heb dat mijn huid kan blijven ademen. Daarbij smeer ik geen troep op mijn gezicht, maar juist producten met bijvoorbeeld vitamines.

Waarom maak je video’s voor beMineral?
Ik vind het ontzettend leuk om anderen te inspireren met ideeën voor verschillende looks met dezelfde make-up. Vaak is de wil er wel om nieuwe dingen uit te proberen, maar hóe dat moet is vaak nog een dingetje. Door dit goed te laten zien, waarbij je dus ook ziet dat het niet moeilijk hoeft te zijn, hoop ik dat meer mensen zichzelf gaan verwennen met een beMineral make-up moment.

Wat is jouw favoriete beMineral product en waarom?
Ik heb er meerdere! Mijn absolute favoriet is de body glow. Het is een prachtige highlighter voor het gezicht én lichaam.
Ik vind de foundation ook heel erg fijn omdat ik daarmee imperfecties vervaag en tegelijkertijd het gevoel blijf houden dat ik mijn huid niet dichtsmeer met een dikke klodder cosmetica. Daarbij is de foundationkwast ook echt een zijdezacht cadeautje voor de huid.
Ook de Lash Extender is een echte aanrader. De kleine vezeltjes verlengen je natuurlijke wimpers. Vervolgens zet je de vezeltjes vast met mascara et voila! Prachtige langere wimpers. Dat wil toch iedereen?


Naam: Kenza Alaoui Mdaghri
Afkomst: Marokkaans
Leeftijd: 20

Wat heb jij met make-up?
Ik vind make-up zo veel meer dan alleen een middel om jezelf ‘mooier mee te maken’. Voor mij is het echt een creatieve uiting en ik gebruik het om mezelf te expressen! Het is oprecht een creatieve hobby, want er zit meer gedachte achter dan men vaak denkt; welke kleuren gaan mooi bij elkaar, wat voor soort lippenstiftfinish staat hier mooi bij etc.

Wat vind je zo fijn aan beMineral?
Wat ik zo fijn vind aan beMineral is dat het natuurlijke producten zijn. Make-up is over het algemeen niet heel goed voor je huid, dus het feit dat er een merk is dat natuurlijke, hoog-gepigmenteerde en ook nog eens hele mooie make-up verkoopt, vind ik super.

Waarom maak je video’s voor beMineral?
Ik maak video’s voor beMineral omdat ik graag wil laten zien dat je met natuurlijke make-up ook hele mooie, kleurrijke en spannende looks kunt creëren. De meeste meer natuurlijkere make-up-merken laten vaak enkel natuurlijke looks zien, maar dat hoeft zeker niet zo te zijn! En dat wil ik graag laten zien door filmpjes voor beMineral te maken.

Wat is jouw favoriete beMineral product en waarom?
Mijn favoriete producten van beMineral zijn denk ik toch oprecht bijna alle oogschaduwkleurtjes. Er zijn gewoon zoveel mooie felle kleuren in de collectie die allemaal heel veel pigment hebben. Wat ik er ook heel fijn aan vind is het feit dat je uit meerdere finishes kan kiezen qua oogschaduw. Je kan de oogschaduw namelijk ook mengen met een beetje water en daardoor krijg je zo een belachelijk mooie glans!!