Gratis verzending vanaf € 50
100% Proefdiervrij
100% Natuurlijke mineralen
In 1 week geleverd
Free shipping from € 50,00
100% Cruelty-free
100% Natural Minerals
Delivered within 1 week

“Een inspirerend boek over Minerale Make-Up geschreven door een échte vakvrouw”

 Eind maart werd het eerste boek van Greet Hoedeman van Beauty Injection gelanceerd in Nieuwegein. Voor een publiek van ruim 60 genodigden zag het boek ‘Beauty Minerals’ het eerste levenslicht. Een boek over méér dan alleen Minerale Make-Up en geschreven voor iedereen die van make-up houdt en/of ermee werkt.

“Een langgekoesterde wens gaat in vervulling”

Haar wens om haar kennis aangaande minerale make-up, op papier te zetten dateert al vanaf 2010. Toen dan ook de ‘how to write a book’-cursus van Open Circles vorig jaar voorbijkwam, is ze de uitdaging volop aangegaan. Op donderdag 31 maart 2016 jl vond in Nieuwegein, bij groothandel Beauty Injection de officiële boeklancering plaats. Voor een publiek van beauty professionals, bekende visagisten, vakpers, trotse collega’s, familie en andere belangstellenden presenteerde Greet Hoedeman voltrots haar eerste boek over Minerale Make-Up. “Het is een langgekoesterde wens die in vervulling gaat”, aldus Greet. In haar speech bedankt ze iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het boek en in het bijzonder haar collega Lee-Ann Rozsas die o.a. heeft zorggedragen voor de opmaak en de omslag. Ook de reacties vanuit het publiek waren lovend: “Het is een mooi overzichtelijk boek geworden dat ik zeker zal promoten in mijn trainingen”, vertelt Beauty Director Roberto Dresia.

Het boek gaat verder dan alleen minerale make-up

In het boek komen de diverse stadia van make-up, door de eeuwen heen, aan bod. We zien dat iedereen, elke persoonlijk, elke cultuur, zijn eigen reden heeft om make-up te gebruiken. Daarnaast worden verschillende technieken uitgelegd in het boek, waaronder kleurgebruik passend bij je oogkleur, de vorm van je ogen, huidskleur en huidtype en doet Greet een boekje open over hét geheim van minerale make-up en leren we meer over de professionele toepassing hiervan. Kortom, een boek dat je zeker niet mag missen als beautyprofessional.

Eigen Minerale Make-up lijn beMineral®

Al in 1979 volgde Greet haar eerste professionele make-up opleiding bij de Franse Jean Pierre Fleurimon. Ook make-upartiest Dik Peeters en visagiste Micky Jooren waren haar grote leermeesters binnen de wereld van make-up. Toch heeft ze er niet voor gekozen om 100% visagist als haar beroep te kiezen. Ruim 35 jaar geleden opende Greet Hoedeman haar eigen beautysalon, genaamd Health & Beauty Centre Beauty Inn. Ook is Greet in 1995 haar eigen groothandel gestart in hoogwaardige schoonheidsproducten gericht op huidverbetering en natuurlijke make-up. Greet is bovendien erg trots op haar eigen beMineral, een mineralen make-uplijn die ze lanceerde in 2012. “Het mooie aan beMineral is dat het werkelijk 100% zuiver is. Het bevat slechts 3 ingrediënten en dat zijn allemaal mineralen”. Ook dit merk komt uitgebreid aan bod in haar boek.