Over beMineral

100% natuurlijke mineralen

beMineral is een zuivere minerale make-up lijn ontwikkeld door Greet Hoedeman. De make-up lijn bestaat sinds augustus 2012. Voor de ontwikkeling lag de lat hoog. De make-up moest natuurlijk zijn, een jeugdige uitstraling geven, een perfecte camouflage bieden, waterafstotend zijn en beschermen tegen UV-straling. En dat alles zonder dat je voelt dat je make-up op hebt. Het schijnbaar onmogelijke is gelukt en de foundations bevatten slechts 3 ingrediënten: Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide. Dit zijn 100% zuivere mineralen. Hierdoor zijn de beMineral producten geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

De mineralen komen in de natuur voor en verschillen in kleur, afhankelijk van de natuurlijke elementen die aanwezig zijn bij hun vorming in de aarde. Wanneer de ingrediënten eenmaal zijn ontgonnen, worden de bewerkt middels een proces dat bestaat uit slijpen, schaven en mengen, waardoor een lichtbreking ontstaat die een enorme verscheidenheid aan kleuren biedt. Tevens zorgt deze bewerking voor een zeer laag moleculair gewicht, waardoor beMineral make-up niet alleen zeer prettig aanvoelt op de huid, maar bovendien zeer zuinig is in gebruik. beMineral laat de huid vrij ademen en verstopt de poriën niet! De producten van beMineral is geschikt voor jong en oud en voor zowel mannen als vrouwen. beMineral mag sinds januari 2013 officieel het Nederlandse keurmerk ‘proefdiervrij’ dragen en doet dat met trots.

beMineral Timeline

 

 • 2017

  Nieuw Liquid Lipsticks

  Het beMineral assortiment is verrijkt met prachtige matte liquid lipsticks! In het huidige assortiment zijn al meerdere lipproducten waaronder lipglosses, lipstick pencils en lipliners, maar er ontbrak nog een mooi matte lip product. De liquid lipsticks zijn, zoals de naam al doet vermoeden, vloeibaar maar hebben wel het effect van een matte lipstick. Ze zijn sterk gepigmenteerd waardoor je de mooiste kleuren tovert op je lippen die heel lang blijven zitten. Je hebt door de goede pigmentatie ook maar weinig nodig. Er zijn in totaal 5 kleuren met de passende namen zoals: Milk Chocolate, Pink Candy, Strawberry Smoothie, Sugar Plum en Apricot Brandy. Je maakt je lippen niet alleen betoverend mooi met deze kleuren, ze bestaan ook nog uit prachtige verzorgende ingrediënten zoals: olijfboter, jojoba olie, mica, ijzeroxide, candellila, bijenwas en Vitamine E.

 • 2016

  Nieuw Big Kabuki Brush

  Een fantastisch aanvulling op ons hoogwaardige assortiment kwasten. De Big Kabuki is een geweldige Kwast en Kwast schrijven we hier met een hoofdletter want je hebt ook werkelijk iets in handen. De kop heeft een diameter van maar liefst 45mm en een vlakke basis van 27mm waarmee je hem gemakkelijk kunt neerzetten. Het grote volume haar en de dichtheid maken het een perfecte kwast wanneer meer dekking is gewenst. Een musthave voor de make-up liefhebber!

 • 2015

  Nieuw Blush Brush

  Het kwasten assortiment wordt verder uitgebreid met de komst van een Blush kwast. Een kwast, kleiner dan de Flawless Foundation kwast, voor het subtiel aanbrengen van een blush of bronzer op de wangen of voor het shapen van het gezicht.

 • 2015

  Nieuw Eyeliner Pencils

  Het beMineral assortiment wordt verder uitgebreid met de komst van drie kleuren Eyeliner Pencils. Dit zijn prachtig verzorgende oogpotloden op basis van mineralen en kokosolie en hebben een anti-bacteriële werking. 

 • 2014

  Nieuw Lipstick Pencils & Lipliners

  Het beMineral assortiment wordt verder uitgebreid met de komst van nieuwe lipproducten. De Lipstick Pencils zijn potloden met het effect van een verzorgende zachte lipstick. Voor de omlijsting van de lippen zijn er matchende lipliners toegevoegd. De collectie bevat vijf kleuren en vier lipliners. De collectie is ook te verkrijgen in een luxe starterskit inclusief puntenslijper.

 • 2014

  beMineral nieuwe verpakkingen

  Passend bij de nieuwe huisstijl van beMineral, is de nieuwe look ook doorgetrokken naar alle verpakkingen. De producten hebben een upgrade gekregen door het chique parelmoer te combineren met het zilveren logo en de look and feel van sierlijke ‘glazen’ potten.

 • 2014

  beMineral nieuwe look

  Voor de nieuwe huisstijl van beMineral® is door Greet Hoedeman heel bewust gekozen. Het zilvere logo met het parelmoer geven de verpakkingen van de beMineral producten een luxueuze en stijlvolle uitstraling. Gecombineerd met de wereldsteden in zwart-wit geven beMineral een top internationale allure.

 • 2013

  beMineral kwasten

  beMineral breidt het assortiment uit met professionele makeupkwasten. De collectie bestaat uit de volgende kwasten: Een royale, zijdezachte Flawless Foundation kwast die speciaal is ontwikkeld om minerale foundation mooi egaal dekkend aan te brengen. De Flatliner kwast zorgt ervoor dat de eyeliner op een nauwkeurige wijze nat of droog kan worden aangebracht. De Anti Blemish Smudge kwast is een compacte kwast om een mooie diepte te creëren in de arcadeboog. Met de Medium Coverage kwast kunnen imperfecties in het gezicht doelgericht worden gecamoufleerd. De Eye Shadow kwast brengt nauwkeurig de oogschaduw aan en de Brow Perfection kwast is perfect voor het shapen en aanzetten van de wenkbrauwen. Het hanige Small Coverage kwastje zorgt voor een geconcentreerde dekking van kleine imperfecties en de Wet/Dry shadow kwast, is een mooi compact kwastje om de eyeshadow nauwkeurig en mooi dekkend op te zetten.

 • 2013

  Keurmerk dierproefvrij

 • 2012

  beMineral assortiment

  De lat lag hoog bij de ontwikkeling van de collectie van beMineral. Met het oog op de kwaliteit van het voormalig merk bareMinerals, moest deze lijn qua kwaliteit minstens gelijkwaardig, maar liever overtroffen worden. Het resultaat is een zuivere, 100% natuurlijke make-uplijn, zo puur, dat er over geen enkel ingrediënt ook maar enige discussie kan ontstaan qua veiligheid of irritaties voor de huid.

  De foundations bevatten slechts 3 ingrediënten, mica, ijzeroxide en titaniumdioxide. Dit zijn 100% zuivere mineralen. Hierdoor zijn de beMineral producten geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

 • 2012

  Start beMineral

  Greet Hoedeman van Beauty Injection neemt het heft in eigen handen en introduceert haar eigen minerale make-up merk beMineral®. Met een collectie die vernieuwend en veelzijdig is qua assortiment en vooral…die geheel onafhankelijk is!

 • 2009

  bareMinerals uit de markt

  Beauty Injection stopt met de distributie van bareMinerals, wegens internationale beslissingen van het Amerikaanse moederbedrijf qua distributie naar Sephora.

 • 2003

  Introductie bareMinerals

  Groothandel Beauty Injection importeert minerale make-up lijn BareMinerals naar Nederland en België.

  Consumenten worden steeds kritischer en stellen steeds hogere eisen aan de producten die ze op hun huid gebruiken. Toen Beauty Injection in 2003 minerale make-up in Nederland en België introduceerde, reageerde de Nederlandse consument aanvankelijk terughoudend. Langzaam maar zeker ontdekten de gebruikers de voordelen van minerale make-up. Licht, luchtig, eenvoudig aan te brengen, maar vooral heel goed voor de huid.