Gratis verzending vanaf € 50
100% Proefdiervrij
100% Natuurlijke mineralen
In 1 week geleverd
Free shipping from € 50,00
100% Cruelty-free
100% Natural Minerals
Delivered within 1 week

100% Natuurlijke Mineralen

beMineral is een zuivere, minerale make-uplijn ontwikkeld door Greet Hoedeman, eigenaar van ‘Beauty Inn Health & Beauty Center’ en groothandel ‘Beauty Injection’ in Nieuwegein. Op de markt gebracht in augustus 2012. De lat lag hoog bij de ontwikkeling. De make-up moest natuurlijk zijn, een jeugdige uitstraling geven, een perfecte camouflage bieden, waterafstotend zijn en beschermen tegen UV-straling. En dat alles zonder dat je voelt dat je make-up op hebt. Het schijnbaar onmogelijke is gelukt! De foundations bevatten slechts 3 ingrediënten: Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide. Dit zijn 100% zuivere mineralen waardoor de beMineral producten zelfs geschikt zijn voor de meest gevoelige huid.
Deze mineralen komen in de natuur voor en verschillen van kleur; afhankelijk van de natuurlijke elementen die aanwezig zijn bij hun vorming in de aarde. Wanneer de ingrediënten eenmaal zijn ontgonnen, worden die bewerkt in een proces dat bestaat uit slijpen, schaven en mengen. Hierdoor ontstaat de lichtbreking die een enorme verscheidenheid aan kleuren biedt. De kleuren worden versterkt door ze te mengen met verschillende percentages van de mineralen IJzeroxide, Mica en Titaniumdioxide. beMineral® gebruikt deze ingewikkelde, tijdrovende procedures om de meest zuivere en natuurlijke creaties te kunnen samenstellen. Ook zorgt deze bewerking voor een zeer laag moleculair gewicht, waardoor beMineral make-up niet alleen zeer prettig aanvoelt op de huid, maar bovendien zeer zuinig is in gebruik. beMineral laat de huid vrij ademen en verstopt de poriën niet! De producten van beMineral zijn geschikt voor jong en oud en voor zowel mannen als vrouwen. Wij zijn er trots op dat beMineral sinds januari 2013 officieel het Nederlandse keurmerk ‘proefdiervrij’ mag dragen.

beMineral Timeline


 • 2019

  Nieuw! Vitamin Lipbalm

  Deze nieuwe lipbalm van beMineral zit boordevol mooie ingrediënten om je lippen verzorgd, zacht en soepel te houden. In de kleuren Natural en Soft Rose.


 • 2019

  Nieuw! Brush Shower

  Het belang van een schone kwast mag niet onderschat worden. Vieze kwasten veroorzaken namelijk verstopte poriën en uitbarstingen. Je kunt dit voorkomen door je kwast dagelijks te reinigen met de ‘beMineral Brush Shower’. Bescherm en ontsmet je kwast met deze milde reiniger en laat de kwast daardoor langer meegaan.


 • 2017

  Nieuw! Liquid Lipsticks

  Het beMineral assortiment is verrijkt met prachtige matte ‘liquid lipsticks’! In het huidige assortiment zitten al meerdere lipproducten waaronder lipglosses, lipstick pencils en lipliners, maar er ontbrak nog een mooi mat lipproduct. De liquid lipsticks zijn, zoals de naam al doet vermoeden, vloeibaar maar geven wel het effect van een matte lipstick. Ze zijn sterk gepigmenteerd waardoor je de mooiste kleuren, die heel lang blijven zitten, op je lippen tovert. Je hebt door de krachtige pigmentatie ook maar weinig nodig. De mooi dekkende en lang aanhoudende formule stift prettig en lat een fluweelzacht glansje achter. Er zijn in totaal 5 kleuren met klinkende namen zoals: Milk Chocolate, Pink Candy, Strawberry Smoothie, Sugar Plum en Apricot Brandy. Je maakt je lippen niet alleen betoverend mooi met deze kleuren, ze bestaan ook nog eens uit prachtige verzorgende ingrediënten zoals: olijfboter, jojoba olie, mica, ijzeroxide, candellila, bijenwas en Vitamine E.


 • 2016

  Nieuw! Big Kabuki Brush

  Een fantastische aanvulling op ons hoogwaardige assortiment kwasten. De Big Kabuki is een geweldige Kwast die we met een hoofdletter schrijven want je hebt ook écht iets in handen. De kop heeft een diameter van maar liefst 45mm en een vlakke basis van 27mm waarmee je hem gemakkelijk kunt neerzetten. Het grote volume aan haar en de haardichtheid maken het tot een perfecte kwast als meer dekking gewenst is. Een musthave voor de make-upliefhebber!


 • 2015

  Nieuw! Blush Brush

  Het kwastenassortiment wordt verder uitgebreid met de komst van een Blush- kwast. De kwast, kleiner dan de Flawless Foundation kwast, is bedoeld voor het subtiel aanbrengen van een blush of bronzer op de wangen of voor shapen van het gezicht.


 • 2015

  Nieuw! Eyeliner Pencils

  Het beMineral assortiment wordt verder uitgebreid met de komst van nieuwe lipproducten. De Lipstick Pencils zijn potloden met het effect van een verzorgende zachte lipstick. Voor de omlijsting van de lippen zijn er matchende lipliners toegevoegd. De collectie bevat vijf kleuren en vier lipliners. De collectie is ook te verkrijgen in een luxe starterskit inclusief puntenslijper.


 • 2014

  Nieuw! Lipstick Pencils & Lipliners

  Het beMineral assortiment wordt verder uitgebreid met de komst van nieuwe lipproducten. De Lipstick Pencils zijn potloden met het effect van een verzorgende zachte lipstick. Voor de omlijsting van de lippen zijn er matchende lipliners toegevoegd. De collectie bevat vijf kleuren en vier lipliners. De collectie is ook te verkrijgen in een luxe starterskit inclusief puntenslijper.


 • 2014

  beMineral nieuwe verpakkingen

  Passend bij de nieuwe huisstijl van beMineral, is de nieuwe look ook doorvertaald naar alle verpakkingen. De producten hebben een upgrade gekregen door het chique parelmoer te combineren met het zilveren logo en de look & feel van sierlijke ‘glazen potten’.


 • 2014

  beMineral nieuwe look

  Voor de nieuwe huisstijl van beMineral® is door Greet Hoedeman heel bewust gekozen. Het zilvere logo met het parelmoer geven de verpakkingen van de beMineral producten een luxueuze en stijlvolle uitstraling. In combinatie met de beelden van wereldsteden in zwart-wit, krijgt beMineral duidelijk internationale allure.


 • 2013

  beMineral kwasten

  beMineral breidt het assortiment uit met professionele make-upkwasten. De royale, zijdezachte ‘Flawless Foundation’ die speciaal ontwikkeld is om minerale foundation mooi en egaal dekkend aan te brengen. De Flatliner daarentegen zorgt ervoor dat de eyeliner op een nauwkeurige wijze nat of droog kan worden aangebracht. De ‘Anti Blemish Smudge’ is een compacte kwast om een mooie diepte te creëren in de arcadeboog. Met de ‘Medium Coverage’ kunnen imperfecties in het gezicht doelgericht worden gecamoufleerd. De ’Eye Shadow’ brengt oogschaduw nauwkeurig aan en de ’Brow Perfection’ is perfect voor het shapen en aanzetten van de wenkbrauwen. De handige ‘Small Coverage’ zorgt voor een geconcentreerde dekking van kleine imperfecties en de ‘Wet/Dry Shadow’ is een mooi compact kwastje waarmee oogschaduw nauwkeurig en mooi dekkend opgezet kan worden.


 • 2013

  Keurmerk dierproefvrij


 • 2012

  beMineral assortiment

  De lat lag hoog bij de ontwikkeling van de collectie van beMineral. Met het oog op de kwaliteit van het voormalig merk bareMinerals, moest deze lijn qua kwaliteit minstens gelijkwaardig, maar liever overtroffen worden. Het resultaat is een zuivere, 100% natuurlijke make-uplijn, zo puur, dat er over geen enkel ingrediënt ook maar enige discussie kan ontstaan qua veiligheid of irritaties voor de huid.

  De poeders bevatten slechts 3 ingrediënten: Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide. Dit zijn 100% zuivere mineralen. Hierdoor zijn de beMineral producten geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.


 • 2012

  Start beMineral

  Greet Hoedeman van Beauty Injection neemt het heft in eigen handen en introduceert haar eigen minerale make-up merk beMineral®. Met een collectie die vernieuwend en veelzijdig is qua assortiment en vooral…die geheel onafhankelijk is!


 • 2009

  bareMinerals uit de markt

  Beauty Injection stopt met de distributie van bareMinerals, wegens de internationale beslissing van het Amerikaanse moederbedrijf om de distributie naar Sephora te verplaatsen.


 • 2003

  Introductie bareMinerals

  Groothandel Beauty Injection importeert minerale make-up lijn ‘bareMinerals’ naar Nederland en België.

  Consumenten worden steeds kritischer en stellen steeds hogere eisen aan de producten die ze op hun huid gebruiken. Toen Beauty Injection in 2003 minerale make-up in Nederland en België introduceerde, reageerde de Nederlandse consument aanvankelijk terughoudend. Langzaam maar zeker ontdekten de gebruikers de voordelen van minerale make-up. Licht, luchtig, eenvoudig aan te brengen, maar vooral heel goed voor de huid.