Gratis verzending vanaf € 50
100% Proefdiervrij
100% Natuurlijke mineralen
In 1 week geleverd
Free shipping from € 50,00
100% Cruelty-free
100% Natural Minerals
Delivered within 1 week

Langere dagen, het zonnetje dat je huid weer lekker begint op te warmen, bloemknoppen die op springen staan en ons langzaam maar zeker dat blije gevoel geven: de LENTE komt in de lucht! En of je nu wel of niet houdt van de (soms best wel natte) winter, de lente, dáár houdt echt iedereen van.

Een lente zonder bloemen is ondenkbaar en daarom hebben wij ons laten inspireren door bloemen voor de beMineral Lente-/Zomerlook 2020. En dan in het bijzonder door die zachte, mooie, roze bloemen waar je meteen heel blij van wordt. Herken je dat gevoel?

Onze look is dan ook goed roze! Met prachtig zachtglanzend roze voor op de ogen en mat- roze voor op de wangen en de lippen want ze mogen gezien worden dit voorjaar! Maar ook felroze en rood zijn dé kleuren voor de lippen dit voorjaar. Rood met roze levert altijd een spannend sprankelende combinatie op.

Wij zeggen: op naar een zwoele ZOMER vanuit een kleurrijk fundament in de LENTE!

The Flower Collection

Glimmer Pink Sunset. Breng deze warme perziktint aan op je onderste wimperrandje om deze look sprankelend te maken en jou een warme oogopslag te geven. Breng ook aan in de binnenste ooghoeken voor een extra highlight effect.

Glimmer Rosegold. In de arcadeboog breng je deze rosegouden tint aan. Het is een warm rose tint met een gouden ondertoon, die geweldig matcht met de glimmer pink sunset.

Op de wangen: Blush Cherry Blossom. De nieuwe blush cherry blossom is mat, en een fris roze tint wat helemaal past bij de warme tinten van de trend kleur roze deze lente.

De Liquid Lipstick Pink Candy. Een snoepjes roze kleur die deze look helemaal afmaakt. Spannend effect: breng in het midden van je lippen de rode Liquid Lipstick Cranberry Crumble (B445) aan voor een extra spannend effect!