Gratis verzending vanaf € 50
100% Proefdiervrij
100% Natuurlijke mineralen
In 1 week geleverd
Free shipping from € 50,00
100% Cruelty-free
100% Natural Minerals
Delivered within 1 week
beMineral is een 100% zuivere minerale make-uplijn ontwikkeld door Greet Hoedeman – eigenaar van ‘Beauty Inn Health & Beauty Centre’ en ‘Beauty Injection’ in Nieuwegein. Gaandeweg ontstond bij Greet een grote wens voor het zelf ontwikkelen en uitbouwen van een eigen, uniek mineraal make-upmerk met internationale allure. beMineral is sinds 2012 verkrijgbaar op de Nederlandse markt en wordt inmiddels verkocht in België, Denemarken en Italië.
De beMineral poeders vormen een pure, natuurlijke en onversneden minerale make-up gebaseerd op minerale pigmenten uit de aarde. De minerale poeders van beMineral bestaan uit slechts 3 ingrediënten.
Minerale pigmenten zijn zeer huidvriendelijk en laten de huid ademen. De Mica- mineralen weerkaatsen diffuus licht door de diamantvormige glanspigmentjes. Hierdoor worden huidoneffenheden en lijntjes verzacht en minder zichtbaar. Titaniumdioxide biedt naast de unieke, verzorgende eigenschappen een breed spectrum SPF, waardoor de huid wordt beschermd tegen de schadelijke invloeden van UVA- en UVB straling.
beMineral is een zuivere minerale make-uplijn, geschikt voor jong en oud en voor zowel vrouwen als mannen. Door de 100% natuurlijke samenstelling wordt beMineral zeer goed verdragen, ook door de geïrriteerde, gevoelige, eczematische huid en zelf bij acne. Het sluit de huid niet af maar laat de huid juist vrij ademen. Doordat de mineralen zich blenden met de huid zult u niet eens merken dat u make-up draagt.
Pure minerale make-up vraagt een totaal andere manier van werken, omdat de verzorging en het gezondhouden van de huid op nummer één staat. Het resultaat voelt en ziet er heel natuurlijk uit. Minerale make-up is op diverse manieren te gebruiken en toe te passen, afhankelijk van de huid en het beoogde effect. Aanbrengen doet u met een speciale kwast met laagjes haar zodat de poeders goed tussen de haren komen te zitten en zo voor een mooie afgifte zorgen. Eerst worden de poeders luchtig verdeeld en daarna is het blenden, blenden en nog eens blenden. Hoe meer u blendt (rondjes draaien) hoe mooier het zich één laat worden met de natuurlijke huid.
Voor het bepalen van de juiste kleur speelt de ondertoon van uw huid een belangrijke rol. De ondertoon van uw huid en huidskleur zijn twee verschillende dingen. In de kleurenleer wordt er ook wel gesproken van een koele of een warme ondertoon. Een gele ondertoon neigt meer naar de warme huidtypen en een rood/rose meer naar de koele huidtypen. De foundations met een beige ondertoon passen als ‘neutraal’ type in alle categorieën.
Een simpele truc is te kijken hoe uw huid kleurt bij een witte doek en een gebroken witte doek. Ziet u er beter uit in wit? Dan behoort u tot de zogenaamde warme types. Kleurt uw huid beter bij de gebroken witte kleur, dan is uw ondertoon koel. Een andere truc is kijken naar de manier en snelheid waarop uw huid verkleurt in de zon. Wordt u gemakkelijk bruin en verbrandt u niet snel en niet vaak? Dan kunt u er ook vanuit gaan dat u een warme ondertoon hebt. Verbrandt u daarentegen snel en wordt u niet echt bruin, dan kunt u er vanuit gaan dat u een koele ondertoon in uw huid heeft.

Staat je vraag hier niet bij? Stel je vraag hier.

    We gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees onze privacyverklaring.